Logg inn til Tillitsvalgtportalen
Søk på: OSS Fagforbundet.no

Oss tillitsvalgte - tidsskrift for tillitsvalgte

Oss tillitsvalgte er Fagforbundets blad. Alle våre tillitsvalgte over hele landet får bladet, som kommer med 11 utgaver i året.

"Oss tillitsvalgte" er Fagforbundets informasjonsblad for nyheter, debatt og meninger. Bladet er en viktig kommunikasjonskanal mellom forbundet sentralt og de tillitsvalgte på alle nivåer. Fagforbundets cirka 20 000 tillitsvalgte får "Oss tillitsvalgte" i posten elleve ganger i året. 

Oss tillitsvalgte har eksistert siden 2003. Fra og med nr 1/2008 ble bladet omgjort i utseende, innhold og hyppighet. Fra 2009 finnes Oss tillitsvalgte her på Internett, med en egen adresse på Fagforbundets nettsted. Mellom hver papirutgave bringer vi nytt på nett. Ikke alle disse sakene kommer på trykk i papirutgaven. For å holde deg oppdatert, kan du abonnere på Oss tillitsvalgtes nyhetsbrev. Denne tjenesten er åpen for alle.

Spar regnskogen

Abonnerer du både på nyhetsbrevet og den trykte utgaven, kan du velge å reservere deg mot å motta papirutgaven i posten. Fyll ut navn og medlemsnummer her for ikke lenger å få Oss tillitsvalgte i posten, men bare lese Oss på nett.

Skjema for avbestilling av Oss tillitsvalgte, papirutgaven

Jeg er abonnent, og foretrekker å lese Oss tillitsvalgte på nett. Jeg ønsker ikke lenger å motta Oss tillitsvalgte på papir.

*Etternavn

*Fornavn
For å kunne gjennomføre avbestillingen må vi ha medlemsnummeret ditt. Dette finner du på det tilsendte Oss-bladet eller på LO-favørkortet, begge steder rett over navnet ditt.
*Medlemsnummer

*Din e-postadresse
 
* denotes required field

 

Til toppen

Nøkkelord (skjul)