Logg inn til Tillitsvalgtportalen
Søk på: OSS Fagforbundet.no

OSS tillitsvalgte - nå også som app!

OSS tillitsvalgte-appen gir deg både nyeste utgave og et komplett arkiv over alle utgivelser - rett i lomma!

Illustrasjon: Trude Tjensvold

OSS tillitsvalgte er nå tilgjengelig i app-versjon, både på mobil og nettbrett. Dermed får Fagforbundets tillitsvalgte nyttig, aktuelt og inspirerende stoff - rett i lomma.

Klar for nedlasting Appen er gratis til nedlasting og bruk, og sikrer at alle lesere får beskjed med en gang en ny utgave er klar. For å finne og installere appen, søker du på "Oss tillitvalgte" i App Store (eller Google Play om du bruker Android).

Oversikt over alle utgaver Når du kommer inn i appen, ser du siste utgave på forsiden. Du kan også bla gjennom arkivet for å lese tidligere utgaver. Et meget nyttig arkiv å ha med seg i lomma!

God lesbarhet I utgangspunktet vises OSS tillitsvalgte i velkjent avis-utgave. Om du klikker på en artikkel, vil den vises i tekstversjon slik at skriften blir større og tydeligere. Du kan justere opp skriftstørrelsen om det trengs for å forbedre lesbarheten.

Flere lesemuligheter Appen finnes for både mobil og nettbrett - i tillegg kan e-avisutgaven av OSS tillitsvalgte leses på PC i din vante nettleser. Adressen er oss.fagforbundet.no/eavis

Viktige varslinger En tilleggsfordel med appen er at den viser varslingsikon når det er viktige meldinger som er relevante for alle tillitsvalgte, eller når det er kommet et ny utgave av e-avisa.

Tips en venn

Send til flere mottakere med komma mellom adressene


Del

Til toppen

Nøkkelord (skjul)