Logg inn til Tillitsvalgtportalen
Søk på: OSS Fagforbundet.no

Jølster byr opp til ballongdans

Fagforbundet Jølster ble godt mottatt på sin vei fra arbeidsplass til arbeidsplass i kommunen. Leder Svanhild Røkenes og hovedtillitsvalgt Elin Enebakk er på fornavn med de fleste medlemmene.

Ballongdans i Jølster
Svanhild Røkenes og Elin Enebakk (til venstre), leder og hovedtillitsvalgt i Jølster, gjør seg klar til møte med medlemmer på skole, i barnehage og på boliger for psykisk utviklingshemmede. (Foto: Fagforbundet)

Blide medlemmer i Skei dukket opp på skole, barnehage og boliger for psykisk utviklingshemmede for å motta roserøde ballonger og sitteunderlag fra Fagforbundet. Dette var også en god anledning for å ta opp saker som medlemmene er opptatt av.

Men forbundsukene er langt fra den eneste gangen medlemmene får besøk av Fagforbundet. Elin Enebakk understreker at den daglige kontakten med medlemmene er den aller viktigste medlemspleien.

Til sammen 15 arbeidsplasser i Jølster i Sogn og Fjordane har fått besøk fra ballongtroppen fra forbundet. Spesialtilbud for medlemmene i år var et sjokoladekurs som fant sted på et felleskjøkken på Vassenden. 

Tips en venn

Send til flere mottakere med komma mellom adressene


Del

Til toppen

Nøkkelord (skjul)