Nytt opplag: Almanakk 2017

I 2017 sendes det ikke almanakk til alle medlemmene. Ny teknologi, kalender på mobil og håndbøker med almanakkdel gjør at behovet er mindre enn før. Medlemmene som ønsker det, kan bestille direkte og få almanakk tilsendt gratis.

ff_almanakk_2017omslagbeskjært.jpg

Som en konsekvens av dette er det vedtatt at almanakken fra Fagforbundet for 2017 bare trykkes i et begrenset opplag. Det er både miljømessig og økonomisk mye å spare på å ikke sende ut til alle. De fleste forbund i LO har avviklet sin almanakk. Ønsker du likevel almanakk kan du få den gratis tilsendt ved å kontakte Fagforbundets nettbutikk.

Tilbud til enkeltmedlemmer

Bestill via e-post kundeservice@artisti.no Det er viktig at du skriver fullt navn og adresse i bestillingen. Dette er en service ment for enkeltmedlemmer som ønsker papiralmanakk.

Du kan også bestille på telefon  21072593.

Du kan også gå inn på nettbutikken til Fagforbundet her.

Nøkkelord